Personskadeerstatning​

Er du kommet til skade kan Ajour Advokater hjælpe dig med at få den erstatning, du er berettiget til. Kontorets fagansvarlige advokat Andreas Bruun har beskæftiget sig indgående med erstatningsret i mere end 15 år og har arbejdet med bl.a. arbejdsskadesager, færdselssager, patientskadesager og sager omfattet af voldsofferloven.

Andreas har tidligere gennem en årrække arbejdet hos såvel Kammeradvokaten som advokatfirmaet Bech Bruun, hvor han primært bistod henholdsvis forsikringsselskaber og offentlig myndigheder i forhold til de krav, der blev rejst fra de skadelidtes side.

Andreas varetager i dag alene skadelidtes interesser, men har gennem sine tidligere ansættelser opnået et indgående kendskab til arbejdsprocesserne hos såvel forsikringsselskaberne og offentlige myndigheder som f.eks. Arbejdsskadestyrelsen, Ankestyrelsen og Ankenævnet for Patienterstatning, og han sørger naturligvis for at bruge denne viden til at sikre, at kontorets klienter opnår det bedst mulige resultat. Andreas er medlem af Forsikrings- og Erstatningsretlig Forening og har møderet for Højesteret.

Kontakt Andreas for en drøftelse af din sag.

​​

Ajour Advokater ApS   -   Vindegade 74, 3. sal   -   5000 Odense C   -   Telefon: ​63 11 44 00​   -   Fax: 63 11 13 32​