Profil​

Ajour Advokater ApS blev grundlagt i 2008 af advokaterne Tue Lundkvist og Andreas Bruun.

Både Tue Lundkvist og Andreas Bruun har erfaring fra nogle af landets største og mest velrenommerede advokatfirmaer – senest fra Kielberg Advokater i Odense, hvor de begge gennem en årrække fungerede som associerede partnere. Senere samme år blev Ajour Advokaters erhvervsprofil styrket med ansættelsen af advokat Claus Tolstrup, der også tidligere har arbejdet hos Kielberg Advokater.

Ajour Advokaters rådgivning er af høj standard – faglig såvel som etisk – og vi sætter en ære i, at den leveres uformelt og forståeligt. Vi er naturligvis medlemmer af Advokatsamfundet og derfor underlagt de advokatetiske regler.

Generelt lægger vi hos Ajour Advokater vægt på at skabe et professionelt og varigt forhold til vores kunder. Et solidt kendskab til kunden er udgangspunktet, når vi yder den bedst mulige juridiske rådgivning.

Ajour Advokater råder over en betydelig erfaring og ekspertise indenfor såvel erhvervsretslig rådgivning som rådgivning til private og offentlige myndigheder. Vi har betydelig erfaring i at føre både civile retssager og voldgiftssager og har møderet for både Landsret og Højesteret. Her kan du læse om, hvilke opgaver Ajour Advokater primært varetager.

Kunden er i fokus hos Ajour Advokater. Derfor sørger vi for, at den enkelte sag altid løses af netop den advokat på kontoret, der besidder den største ekspertise indenfor et givent område. Her kan du læse om, hvilke opgaver firmaets medarbejdere hver især primært varetager.

Kontakt os for en nærmere drøftelse af netop dit eller din virksomheds behov for kvalificeret juridisk bistand, vi sidder klar på tlf.: 63 11 44 00.​

Ajour Advokater ApS   -   Vindegade 74, 3. sal   -   5000 Odense C   -   Telefon: ​63 11 44 00​   -   Fax: 63 11 13 32​